Sport

2009.08.29. 02:26

Közel ötven indulóval

Zalaegerszeg - A ZTE TK rendezte meg Zalaegerszeg város amatőr teniszbajnokságát, melyen több kategóriában nevezhettek a sportág hívei és persze művelői.

Kerkai Attila

A különböző számokban 46 fő jelentkezett és vívott színvonalas mérkőzéseket. Szerencsére az időjárás kegyes volt a háromnapos viadalhoz, sőt, olykor inkább már a nagy meleg okozott némi kellemetlenséget. Ám a játék öröme ezt is feledtette a résztvevőkkel.

A kategóriák dobogósai. Férfi 50 év felettiek: 1. Koczka Imre, 2. Hajdú Győző, 3. Sebestyén István és Dallos Sándor. Férfi 50 év alattiak: 1. Balogh Barnabás, 2. Bui Hung Manh, 3. Battancs Márton és ifj. Balogh Barnabás. Férfi páros: 1. Bor Zsolt, Nagy László, 2. Vida Gábor, Takács Zoltán, 3. Szakács József, Szakács Zoltán és Balogh Barnabás, ifj. Balogh Barnabás. Női egyéni: 1. Molnár Éva, 2. Tápiné Tráj Ágnes, 3. Balogh Barnabásné. Női páros: 1. Tápiné Tráj Ágnes, Molnár Éva, 2. Vereczkey Béláné, Breglovics Valéria, 3. Balogh Barnabásné, Csordás Nina. Vegyes páros: 1. Tápiné Tráj Ágnes, Hajdú Győző, 2. Balogh Barnabásné, Balogh Barnabás, 3. Molnár Éva, Szakács József és Kántor Éva, Kántor József.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!