Szponzorált tartalom

2019.03.29. 08:00

Mindenmentes cukrászda nyílt Zalaegerszegen

Sokan vannak, akik ételintoleranciával, valamilyen ételérzékenységgel élnek, és vigyázniuk kell, nehogy számukra rosszullétet kiváltó táplálékot fogyasszanak.

Szennyai Anita egy mindenmentes sztracsatellát kínál

Fotó: Pezzetta Umberto

Jó hír nekik, hogy e hét elején a Kisfaludy Sándor utca 6-os szám alatt speciális kínálatú cukrászda nyílt. A Lel Ki Főzde Mindenmentes Cukrászda nevű üzlet tulajdonosa, Szennyai Anita elmondta, glutén-, laktóz-, tej, tojás- és cukormentes, továbbá vegán süteményeket, tortákat, és hasonló péksüteményeket kínálnak. Glutén- és tejfehérje érzékenyeknek, cukorbetegeknek, valamint olyan személyeknek is ajánlják a termékeiket, akik csupán egészségesebben szeretnének táplálkozni – tudtuk meg a tulajdonostól, aki maga is glutén- és tejfehérje érzékeny.

Szennyai Anita egy mindenmentes sztracsatellát kínál
Fotó: Pezzetta Umberto
Fotó: Pezzetta Umberto

Ezért kezdett el három éve otthon sütni, de először csak a maga számára. Aztán ismerősöket is kínált, és akkora sikerük lett a süteményeinek, hogy már megrendelésre is készíteni kellett. Ma három üzletében várja a vevőket. Keszthelyen a Zsidi út 7-ben működik az egyik cukrászda és egyben látványműhely, Szombathelyen egy franchise üzletet vezet, és már az egerszegi Kisfaludy utcában is kaphatók a saját receptjei szerint készült finomságok. Elmondta, hogy megrendeléseket is vállalnak esküvőkre és más rendezvényekre, ahol gondolnak az ételérzékenységben szenvedő vendégekre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában