Illegális bevándorlás

2024.05.10. 17:50

Ha nem állítjuk meg a migránsáradatot, Európának harangoztak (videó)

Egyre több országban látják azt jól és pontosan az emberek, hogy mi történik – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött bejegyzésben.

MW

Afrika lakossága az óvatos becslések szerint a következő 20 évben 750 millió fővel fog nőni, és eléri a 2 milliárd 200 millió körüli számot

Forrás: MTI/EPA/EFE

Fotó: Carlos de Saa

„Ha föltennénk az európai embereknek a kérdést, hogy ők is egyetértenek-e ezzel, és el kívánnak-e menni oda harcolni, akkor szerintem azt mondanák, hogy nem, ez nem a mi háborúnk” – így fogalmazott az orosz-ukrán háború kapcsán Menczer Tamás, aki a videóban kitért a migráció kérdésére is.

„Afrika lakossága az óvatos becslések szerint a következő húsz évben hétszázötvenmillió fővel fog nőni és eléri a kétmilliárd körüli számot. Tehát ha ennek a tömegnek csak egy része elindul, akkor nekünk harangoztak Európában” – emelte ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában