Vakáció Kupán jártak a zalai birkózók

2023.07.03. 19:30

Mindegyik éremből jutott a zalaiaknak

Szigetváron, nemzetközi birkózóversenyen vett részt a Zalaegerszegi Birkózó SE, és a Kerámia SE Tófej csapata. A Vakáció Kupa névre keresztelt viadalon szlovén, és horvát egyesületek indulói tették a versenyt nemzetközivé, ahol a zalai birkózók szép eredményeket értek el.

Kerkai Attila

A sikeresen szerepelt tófeji fiatalok csoportképe

Fotó: ZH

Valamennyi éremből jutott az egerszegi és a tófeji fiataloknak, ráadásul nem is egy, illetve egy különdíjat is hazahoztak a zalaiak. A verseny legtechnikásabb versenyzője díjat ugyanis Sali Petra (Tófej) érdemelte ki.

A zalai birkózók eredményei

Aranyérmesek: Gerencsér Levente, Pete Lőrinc, Szipőcs Ákos, Miklós Máté, Németh Zsolt, Miklós Tamás, Kónya Koppány (valamennyien Zalaegerszegi Birkózó SE), Batta Jázmin, Mohalicz Médea, Sali Petra ( mind Kerámia SE Tófej).

Ezüstérmesek: Pataki Botond, Barki Richárd, Pete Ignác (Zalaegerszegi Birkózó SE), Németh Zoé, Káli Szandra (Kerámia SE Tófej).

Bronzérmesek: Smodics Alex, Kosztyó Bálint, Szipőcs Noémi (Zalaegerszegi Birkózó SE), Tóth Regina, Bertók Adél, Dömötör Lorena, (Kerámia SE Tófej).

Edzők: Gerencsér Zoltán (ZBSE), Szanati József (Tófej).

A sikeresen szerepelt egerszegi fiatalok
Fotó: ZH

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában