Helyi sport

2023.05.24. 09:47

A ZKSE két kerékprosa is indult a világkupa cseh viadalán

Címkék#ZKSE

A Green Zone-ZKSE két versenyzővel is képviseltette magát a csehországi Nove Mesto-ban megrendezett mountain bike világkupa-versenyen.

Varga Andor

Endrédi Máté csehországi lefelében Fotó: ZKSE

A sportág vk-sorozatában ikonikusnak számít a viadal, amit adottságai miatt a nemzetközi mezőny is kiemeltként kezel, illetve különösen fontos a Green Zone-ZKSE számára is. Az egerszegi egyesület tagjai évek óta visszajárnak a rendezvényre, eleinte tapasztalatokat gyűjteni, ötleteket ellesni, kapcsolatikat építeni, majd pedig versenyezni is. Ebben a folyamatban újabb lépést jelentett az idei viadal, melyen már két versenyzőjük is indult - Bruchner Regina és Endrédi Máté is ott volt az utánpótlás mezőnyben.

A nőknél 90 kerékpárost szólítottak rajtba, és Bruchner Regina nagyszerű versenyzéssel a 37. helyen érkezett célba. A férfiaknál még többen próbálkoztak, 150 versenyző indult és Endrédi Mátét a 109. pozícióban intették le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában