Van már programod a hétvégére?

2023.01.13. 08:30

Programajánló - Kanizsa és térsége

ZH

Fotó: Szakony Attila

A doni áttörésre emlékeznek

Nagykanizsán a Hadirokkantak Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetsége nagykanizsai hadigondozottak klubja és a Zala Vármegyei Honvéd Hagyományőrző Egyesület pénteken 14 órakor a doni áttörés 80. évfordulója alkalmából megemlékezést szervez a kanizsai Tripammer utcai köztemetőbe. A koszorúzással, gyertyagyújtással a harcokban elesett katonák előtt hajtanak fejet a résztvevők.
 

Évadnyitó kiállítás a HSMK-ban

Nagykanizsán a Kanizsai Képző- és Iparművészek Egyesületének ma 17 órakor Abszolút érték címmel nyílik kiállítása a HSMK Ősze galériájában. Ezúttal 23 különféle művészeti ágban alkotó művész mutatja be repertoárját a közönség előtt, amelyet Stamler Lajos, a szervezet elnöke mellett Balogh László polgármester is köszönt.

Verses est a Karos Korzón

Zalakaroson József Attila Szabad Ötletek Jegyzéke címmel a zalamerenyei származású Sütő András önálló estjét láthatja a közönség pénteken 19 órakor a Karos Korzón.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!