NB III.: egerszegi döntetlen a vasárnapi találkozón a Budaörssel

2024.04.28. 14:01

Mentőt kellett hívni a ZTE FC II. kapusának

A labdarúgó NB III. Északnyugati csoportjában szereplő ZTE FC II. hazai pályán vasárnap értékes döntetlent ért el a Budaörssel. A hazaiak kapusát sérülés miatt mentővel kellett kórházba szállítani.

Kerkai Attila

A ZTE FC II. minden tagja (fehér a zalaiak) mielőbbi felépülést kíván Köcse Bence kapusnak

Fotó: Pezzetta Umberto

ZTE FC II. - Budaörs 1-1 (1-0) 

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Erdélyi. 

ZTE FC II.: Köcse - Lengyel (Király, 80.), Kámi, Dóczi, Kozári, Wolf - Zsiga (Balabás, 66.), Mulasics (Dobos, 80.), Molnár, Baloteli (Varga L., 43.) -  Bodrogi. Vezetőedző: Koller Zoltán. 

Fotó: Pezzetta Umberto

Gólszerzők: Zsiga (12.), illetve Murai (73.). 

Az ötödik helyezett Budaörs ellen remekül kezdett a ZTE FC II., hiszen már az első  tíz perc után vezetéshez jutott. Jól játszottak az egerszegi fiatalok a jóval rutinosabb vendégek ellen, akik végül egyenlítettek. Hazai oldalon sok volt a kényszerű csere, aminek akkor lett jelentősége, amikor egy ütközésnél a ZTE II. kapusa, Köcse Bence olyan súlyosan megsérült (beleszálltak a vállába), hogy mentőt kellett hívni a játékoshoz. Minthogy több cseréje már nem volt Koller Zoltánnak, egy mezőnyjátékos, Dobos Benedek állt a kapuba. A végén bármelyik csapat megszerezhette volna a győzelmet. 

Koller Zoltán: - Ahogy történtek a dolgok a mérkőzésen, gondolok itt a körülményekre, elégedett vagyok a srácokkal, a játékkal és a döntetlennel. Köcse Bencének pedig a csapat nevében mielőbbi felépülést kívánunk!" 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában