Zaol-podcast

2024.04.28. 11:30

A Zaol-podcast vendége Süténé Tüttő Beáta, a Hévíz Városáért és Ifjúságáért Egyesület elnöke

A fürdővárosért elkötelezetten tenni akarókat tömöríti az elmúlt év végén alakult Hévíz Városáért és Ifjúságáért Egyesület, amelynek elnöke, Süténé Tüttő Beáta a Zaol-podcast friss adásában leszögezte: a szervezet elnevezése kijelöli a céljaikat.

Péter B. Árpád

A civil közösség például tavaszi nagytakarítást hirdetett, s hétről hétre, vasárnaponként egy-egy közterületet, utcát csinosítanak a résztvevők, munkájuk nyomán pedig sorra újulnak, szépülnek meg a helybéliek és a vendégek által közkedvelt helyszínek – a Nagy Imre parktól a Szabó Lőrinc utcán át a véderdőig s Egregyig.

Zaol-podcast
A Zaol-podcast vendége, Süténé Tüttő Beáta az élet számos területén szolgálja a közösséget
Fotó: Péter B. Árpád

Az egyesület e mellett elsősorban a fiatalokra koncentrál – programokkal s különféle támogatásokkal, amelyekkel a hévízi óvodásokat és iskolásokat segítik, jutalmazzák.

Süténé Tüttő Beáta meseíróként is ismert, legutóbbi könyvében Hévíz jelentős alakjait mutatta be, a gyerekek számára is befogadható módon. S mivel a Hévízi ikonok című munkája komoly érdeklődésre lelt, nemrégiben facebookos sorozatot indított, még több, a fürdőváros életét, fejlődését meghatározó nagyság életrajzát tárva az olvasók elé. Sőt: a személyes emlékek, vagy a családtagok közreműködése által egy-egy sztori, érdekes vagy éppen megható történet is olvasható az egyre gyarapodó gyűjteményben.

A Zaol-podcast vendége a beszélgetésen arról is vallott: számára az állatvédelem (is) kiemelt jelentőségű, nem véletlen, hogy könyveinek bevételéből rendre olyan szervezeteket támogat, amelyek elhagyott kutyák és macskák életét próbálják jobbá tenni, megmenteni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában