Civil és ellenzéki összefogással

2024.04.04. 13:00

A szelíd fejlődés programját kínálják Keszthelyen

Bemutatta a civil és ellenzéki összefogás képviselő-jelöltjeit dr. Tóth Gergely, aki a polgármesteri székért száll versenybe Keszthelyen. Szerinte ez az együttműködés „valós esélyt kínál arra, hogy a város megújuljon két-három évtizedes Csipkerózsika-álmából”.

Péter B. Árpád

A keszthelyi civil és ellenzéki összefogás képviselő-jelöltjei, elöl középen dr. Tóth Gergely

Fotó: Péter B. Árpád

Dr. Tóth Gergely kiemelte, a csapatot majdnem kivétel nélkül a saját körzetükben lakó szakemberek alkotják, akik a gazdasági, a civil élet, az egészségügy és a turizmus területén már bizonyítottak. Arról is szólt, elkötelezett szakemberek álltak a „szelíd fejlődés” programja mellé, amellyel Keszthely visszakerülhet a várost megillető rangra.

A polgármester-jelölt kijelentette, ha megkapják a bizalmat, első lépésként felmérik, mely területeken szükséges a gyors beavatkozás. Ilyen például a kastélyprivatizáció, amelyről még nem lehet biztosat tudni, a lassan megszűnő egészségügyi ellátások, illetve a hulladékkezelés kérdése. Továbbá szeretnének egy nagy foglalkoztatót idevonzani, élhetővé tenni a várost a fiatalok számára és eltüntetni „az évtizedek óta itt éktelenkedő barnamezőket”.

Dr. Tóth Gergely úgy folytatta, honlapján bárki böngészheti elképzeléseiket, és várják a javaslatokat is, hiszen cselekvési programjukat ezek alapján állítják majd össze.

A civil és ellenzéki összefogás színeiben képviselőjelöltként Dékány Péter, Klaczné Tar Ibolya, Kendeh Gusztáv, Barna Dániel, Rizsányi Zoltán, Szántó András, Horváth Balázs és Tóth Balázs indul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában