Csobbanás a tóban

2022.03.18. 11:00

A Keszthelyi Rozmár ismét megmártózik

A víz világnapja alkalmából tavaszköszöntő csobbanásra vár mindenkit március 19-én, szombaton 14 órakor Keszthelyen, a Városi Strandon Ferenci Ottó.

Góth Imre

A jeges vízben fürdőzök körében Keszthelyi Rozmárként ismert szervező elmondta: a harmadik alkalommal megtartandó rendezvényre Schirilla György, a Nemzet Rozmárja is elfogadta a meghívást. Rajta kívül még húszan jelezték vissza az ország különböző pontjairól, hogy csobbanási szándékkal érkeznek majd a Balaton partjára. A kísérőprogramok között szerepel a Boombatucada előadása, de lesz kötélugró-bemutató és iskolások is fellépnek énekes produkcióval. 

– A közös fürdésre mindenkit szeretettel várunk, akár nézőként, akár fürdőzőként csatlakozik hozzánk a meghirdetett napon. Szeretném népszerűsíteni a jeges fürdőzés hidroterápiás, egészségmegőrző szerepét és közösségerősítő jellegét. A programot esős időben is megtartjuk – mondta Ferenci Ottó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában