Tűzoltói beavatkozások

2024.05.22. 08:45

Vármegyeszerte fennakadásokat okozott a kedd esti vihar

A kedd esti vihar vármegyeszerte okozott fennakadásokat, számol be honlapján a katasztrófavédelem.

Zaol.hu

Úttestre dőlt fát távolítottak el a lenti tűzoltók Pákánál

Fotó: Lenti HTP

Forgalmi akadályt képezett egy kidőlt fa Petrikeresztúr külterületén. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók eltávolították a fát.

Villanyvezetékre dőlt egy fa Zalaegerszegen, az Alsóerdei úton. A város hivatásos tűzoltói magasból mentő segítségével eltávolították a fát, majd megtisztították az úttestet. Leszakadtak egy fűzfa ágai, amik akadályozták a közlekedést szintén Zalaegerszegen, az Alsóerdei úton. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el az ágakat. Kidőlt fa okozott forgalmi akadályt a Ciklámen utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a fát. Parkoló autóra dőlt és forgalmi akadályt is képezett egy fa a Páterdombi utcában. A város hivatásos tűzoltói eltávolították a fát. Az autóban senki sem tartózkodott. 

Kerítésre dőlt egy fenyőfa Gyenesdiáson, a Rigó utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók létra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát. 

Kidőlt fa foglalta el az úttestet Zalaszentgrót külterületén. A helyi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt. 

Kidőlt fa akadályozta a közlekedést a 7543-as úton, Páka külterületén. A lenti hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. 

Villanyvezetékre dőlt egy fa Csatárban, a Kossuth Lajos utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók eltávolították a fát.

Nyárfa dőlt az úttestre Bak külterületén. A pacsai hivatásos tűzoltók eltávolították a fát. 

Úttestre dőlt egy fa Nemesvid külterületén. A zalakarosi hivatásos tűzoltók eltávolították a fát. 

Kettéhasadt egy fa a viharban, melynek egyik fele távközlési vezetékre dőlt Velemérben, a Fő úton. A lenti hivatásos tűzoltók eltávolították a fát.

Forrás: katasztrofavedelem.hu


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában