Elefánt a Polipkából

2019.05.10. 07:00

Ilyen volt a Richter Cirkusz premier előadása Egerszegen

Emberek, állatok összehangolt produkcióiban gyönyörködhettek a nézők csütörtökön este a Richter Flórián Cirkusz zalaegerszegi premier előadásán.

Arany Gábor

A lovakat a 18 éves Guinness-rekorder, Richter Kevin irányítja

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A 60 tagú társulat a világ minden tájáról verbuválódott, hogy a klasszikus cirkuszművészeti ágak minél szélesebb repertoárját tárja a publikum elé. Ezért az állatok fellépése elengedhetetlen része a műsornak, 43 tagú a sereglet. Közéjük tartozik a gyerekek által különösen kedvelt Teddy és Skooby. A két 300 kilós dél-amerikai oroszlánfókával a Franciaországból érkezett Perry Pedersen mutat be műsort. Fellép Roger Moore, alias James Bond „színésztár­sa”, Szandra, az indiai elefánthölgy, aki anno szerepelt a Polipka című filmben. Ez alkalommal borbélytudását mutatja majd be az arra vállalkozó nézők egyikén.

A lovakat a 18 éves Guinness-rekorder, Richter Kevin irányítja
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Az egzotikus állatok kavalkádját Richter Kevin tárja a nézők elé. A 18 éves művész a lovasszámokban is remekel. Tavaly Guinness-rekordot állított fel a Magyar Lovas Posta című produkcióval, amikor is két ló hátán állva összesen 20 lovat irányít. Ezt is láthatják a cirkusz látogatói. Emellett akrobatikus számokat is bemutatnak lóháton a Richter Kevin vezette csoport tagjai.

Mindezek mellett nem maradhat el az ugródeszkás csoport, és a bungee jumping a kupolába szerelt trapézok közt. A cirkusz a zalai megyeszékhelyen vasárnapig tartja elő­adásait, jövő csütörtöktől pedig Nagykanizsán lép fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!